Ve stručnosti jak je to se speciální vojenskou operací

Když jsme v prosinci 2018 psali, jak je to ve stručnosti / skutečnosti s Krymem, nenapadlo nás, že budeme o téměř 6 let později psát o tom, jak je to ve stručnosti / skutečnosti s ruskou „speciální vojenskou operací” na Ukrajině. Píšeme to nyní proto, že většina lidí v tomto žel stále tápe, a/nebo je vlivem své zaslepené nespravedlivé a absurdní nenávisti vůči Rusku mimo zcela. Uvedeme si některá příčinná fakta na pravou míru.

Prostor pro Váš odkaz

Asi nás úplně nebaví to neustále dokola vysvětlovat a toto vysvětlení obhajovat, proto si dovolíme přehodit tuto odpovědnost na jednu z ve věci vzdělaných nejvyšších možných právních autorit, slovenského právníka, soudce, politika a kandidáta na prezidenta SR Štefana Harabina, jenž to říká stručně a naprosto jasně.
 

Jak je to se speciální vojenskou operací

Přehled témat rozhovoru

# Je Rusko ve válce se slovenským východním sousedem Ukrajinou?
# Speciální vojenská operace není věcí názoru, nýbrž platného právního stavu
# Ruská federace neporušuje mezinárodní právo a ani podle OSN není agresor
# Vojenský útok Ruska na Ukrajinu je legitimizován porušováním ze strany Ukrajiny Minských dohod
# Vojenský útok na Ukrajinu je legitimizován protiústavním pučem v Kyjevě
# V neposlední řadě útok na Ukrajinu je legitimizován vražděním ruských civilistů Ukrajinci
# Minské dohody schválené bezpečnostní radou OSN se staly součástí mezinárodního a ukrajinského práva
# Merkelová, Holland a Petro Porošenko otevřeně úmysl porušování Minských dohod přiznali
# Úmyslem Merkelové, Hollanda a Porošenka bylo vyzbrojit Ukrajinu za účelem útoku na Rusko
# Rusko mělo právo použít článek 51 charty OSN
# O připojení se Krymu zpět k Rusku rozhodlo hlasování v referendu


 

Tak jednoduché a jasné to je

Tečka, to je celé. Tak jednoduché a jasné to je! Takto se to má s příčinou ruské speciální vojenské operace.

Pokud se jedná o podporu Ukrajiny ve věci ruské vojenské operace, nemůže jít o nic jiného než akt agrese ze strany zasahujících vůči Ruské federaci a jelikož za vyvražďováním ruských civilistů stojí takzvaní banderovci, kdy Stefan Bandera byl a hlásil se otevřeně k nacismu, přičemž Bandera má stále na Ukrajině své sochy a je nejen Ukrajinou uctíván, pak jednoznačně jde o nacifikaci a podporu nacismu. Heslo Sláva Ukrajině je ukrajinským derivátem německého pozdravu Sieg Heil, kdy každý, kdo toto otevřené respektuje a/nebo vyvolává, se hlásí k podpoře a propagaci hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka (§ 260 Trestního zákona č. 140/1961 Sb.), což je v českém případě mimo jiné i současný premiér České republiky Petr Fiala.
 

Sláva Ukrajině Petra Fialy


Vymazal YouTube video? Záloha ZDE. Druhé video, co nám YouTube neumožnil nahrát, ZDE.

Druhé video s nacistickým pozdravem Sláva Ukrajině Petra Fialy z 1.3.2022 nám YouTube neumožnil nahrát. Podívat se na něj můžete proto na našem kanále Odysee.
 

Prostor pro Váš odkaz

 

Související prvky

# Otevřená diskuze: https://forum.ictx.cz/viewtopic.php?t=862
# Přiložené zdroje: Facebook.com [2] [3]
# Legenda článku: https://redmine.ictx.cz/issues/787 (admin / 42)
 

Líbí se článek?

Pomozte nám s umořením nákladů na jeho napsání a publikaci, jejichž výši se dozvíte výše z Legendy článku. Čísla účtů nebo QR kód najdete v menu napravo pod Prosbou o podporu. Pro identifikaci příspěvku uveďte do zprávy pro příjemce text „DAR DDCZ 32209”. Tím projevíte reálný zájem a podpoříte nači činnost. Děkujeme!
 

Nelíbí se článek?

„Zkorumpujte” nás! Ozvěte se přes kontaktní formulář s návrhem ceny za jeho odstranění, eventuálně s návrhem ceny za to, že se tématu nebudeme věnovat vůbec. To třeba i anonymně. Není nic, na čem by se nedalo domluvit. Peníze budou použity pro jiná témata. Ostatně tak to přeci v kapitalismu chodí, nebo ne?

Martin Mojmír

po absolvování základní školy, středního odborného učiliště hotelového provozu a gymnázia se zaměřením na IT a jazyky studoval dále psychologii a speciální pedagogiku. Věnuje se ICT, datové analýze, datové žurnalistice, futurologii, sociologii a ekologii. Prosazuje a popularizuje koncept zdrojové ekonomiky co by udržitelného socioekonomického modelu. Kromě duchdoby.cz provozuje např. dále také projekty jinemedium.cz, mojeretence.cz nebo fórum ETIQ.CZ, z.s. Vlivem nešťastných okolností je Martin od r. 2023 invalidním.